Blackstone

Blackstone is de grootste alternatieve asset manager wereldwijd. Over de afgelopen jaren heeft het bedrijf meerdere dominante posities opgebouwd in activiteiten als Private Equity, Onroerend Goed, Hedge Funds, Infrastructuur- en Credit fondsen. De diverse Blackstone segmenten hebben over langere termijn veelal sterke resultaten laten zien, waarmee het bedrijf een vooraanstaande reputatie heeft opgebouwd bij zakelijke investeerders en pensioenfondsen in de wereld. Gezien de dominante positionering, zal naar verwachting de stijging van het vermogen onder beheer komende jaren continueren.

Trademark, copyright, en ander intellectuele eigendomsrechten zijn en blijven het eigendom van de respectievelijke eigenaren

Voordelen

  • Direct investeren in de beste bedrijven wereldwijd
  • Bovengemiddelde duurzame lange termijn rendementen
  • Profiteer van de expertise en ervaring van ons beleggingsteam
  • Lage kosten ten opzichte van vergelijkbare producten

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.