Ahold Delhaize

Ahold Delhaize (AD) is de grootste supermarktketen in de Benelux met een aantal sterke merken in Europa zoals Albert Heijn (AH), Etos en Gall en Gall en online retailer Bol.com. Door meerdere overnames is de Amerikaanse markt de belangrijkste afzetmarkt geworden voor AD. Het bedrijf is in Amerika actief met supermarktketens als Stop & Shop, Giant Landover, Giant-Carlisle, Food Lion en Peapod (online retail). AD heeft in de afgelopen jaar de e-commerce strategie verder verbeterd, en levert naar verwachting een hoge consistente kasstroomgeneratie met dividend rendement in komende jaren.

Trademark, copyright, en ander intellectuele eigendomsrechten zijn en blijven het eigendom van de respectievelijke eigenaren

Voordelen

  • Investing directly in the best companies worldwide
  • Above-average long-term returns
  • Take advantage of the expertise and experience of our investment team
  • Low costs compared to comparable products

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.