Gewoon te koop op de beurs, via je eigen bank of broker.

OBAM is een beursgenoteerd beleggingsfonds (Euronext Amsterdam). Dat betekent dat je OBAM net als andere aandelen gewoon kunt kopen via je eigen bank of broker. Wel zo makkelijk. Je hoeft dus geen aparte (beleggings)rekening te openen en OBAM staat gewoon tussen je andere beleggingen in je portefeuille.

Instappen doe je al voor een relatief klein bedrag: door 1 aandeel OBAM te kopen beleg je direct in ongeveer 50 door ons zorgvuldig geselecteerde bedrijven.

Beleg je nog niet?

Ga dan naar je eigen bank, of kies een bank of broker, om een beleggingsrekening te openen. Zodra je die hebt, kun je de stappen hieronder volgen om aandelen OBAM te kopen. Hiernaast staat een aantal links van aanbieders die dit voor je kunnen verzorgen.

Beleg je zelf?

Volg dan deze stappen om aandelen OBAM te kopen (de stappen kunnen verschillen per bank of broker):

  1. Log in op je eigen orderomgeving bij je bank of broker
  2. Ga naar de beleggingsomgeving
  3. Maak een nieuwe order aan
  4. Zoek OBAM bij de beleggingsfondsen (ISIN code NL0006294035)
  5. Plaats de order voor het gewenste aantal aandelen
  6. Je order wordt uitgevoerd op de beurs en je ontvangt de aandelen OBAM in je portefeuille

Beleg je via een adviseur of vermogensbeheerder?

Als je je beleggingen laat beheren door een (private) bank of vermogensbeheerder, vraag deze dan naar de mogelijkheden om OBAM in je portefeuille op te nemen.


Heb je vragen over het kopen van OBAM? We helpen je graag verder. Op onze contact pagina kun je een bericht of terugbelverzoek achterlaten, we komen dan snel bij je terug. Voor specifieke vragen over het beleggingsproces bij je eigen bank of broker kun je die het beste direct benaderen.

OBAM koop je onder andere via:

Waarde per

23/10/2020

Beurskoers

€93,32

Intrinsieke waarde

€93,55

Beurskoers en intrinsieke waarde per aandeel

De intrinsieke waarde is de feitelijke waarde per aandeel OBAM N.V. ('OBAM'). Deze wordt vastgesteld op basis van de waarde van de onderliggende beleggingen, waarbij regelmatig verhandelde beursgenoteerde effecten worden gewaardeerd tegen de slotkoersen die tot stand zijn gekomen na de cut-off time (16.00 uur) van OBAM.

Voor beleggingen in Aziatische markten worden de laatst gedane koersen genomen voor het tijdstip van waardering. Voor een volledige beschrijving van de waarderingsgrondslagen verwijzen wij naar het prospectus van OBAM.

De beurskoers is de prijs berekend op basis van de intrinsieke waarde met een op- en afslag van maximaal 0,3% ter dekking van de kosten die samenhangen met de uitgifte of inkoop van aandelen OBAM.

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.