Te koop op de beurs via je eigen bank of broker.

OBAM is een beursgenoteerd beleggingsfonds (Euronext Amsterdam). Dat betekent dat je, om te beleggen in het fonds, dit net als individuele aandelen gewoon kunt kopen via je eigen bank of broker. Wel zo makkelijk.

Beleg je zelf? Log dan in op je eigen orderomgeving bij je bank of broker en zoek OBAM bij de beleggingsfondsen (ISIN: NL0006294035).

Als je je beleggingen laat beheren door een (private) bank of vermogensbeheerder, vraag deze dan naar de mogelijkheden om OBAM in je portefeuille op te nemen.


Heb je vragen over het kopen van OBAM? Laat dan een bericht achter op onze Contact pagina of vraag het je eigen bank of broker.

OBAM koop je onder andere via:

Waarde per

04/08/2020

Beurskoers

€91,03

Intrinsieke waarde

€91,26

Beurskoers en intrinsieke waarde per aandeel.

De intrinsieke waarde is de feitelijke waarde per aandeel OBAM N.V. ('OBAM'). Deze wordt vastgesteld op basis van de waarde van de onderliggende beleggingen, waarbij regelmatig verhandelde beursgenoteerde effecten worden gewaardeerd tegen de slotkoersen die tot stand zijn gekomen na de cut-off time (16.00 uur) van OBAM.

Voor beleggingen in Aziatische markten worden de laatst gedane koersen genomen voor het tijdstip van waardering. Voor een volledige beschrijving van de waarderingsgrondslagen verwijzen wij naar het prospectus van OBAM.

De beurskoers is de prijs berekend op basis van de intrinsieke waarde met een op- en afslag van maximaal 0,3% ter dekking van de kosten die samenhangen met de uitgifte of inkoop van aandelen OBAM.

Het beste rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.