SAP

SAP, het in Duitsland genoteerde software bedrijf, is wereldwijd een hoogwaardige leverancier van cruciale bedrijfssoftware en applicaties aan veelal grote multinationale ondernemingen. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren middels een aantal specifieke overnames, integraties en aanzienlijke investeringen in productontwikkeling en cloud transities een vrijwel complete software oplossing voor ondernemingen opgebouwd. Onder meer in enterprise resource planning (ERP), big data analyse, HR en real time dashboard systemen heeft SAP leidende posities. Naar verwachting zal SAP hier in komende jaren van profiteren, wat naar onze mening nog niet is gereflecteerd in waardering maatstaven.

Trademark, copyright, en ander intellectuele eigendomsrechten zijn en blijven het eigendom van de respectievelijke eigenaren

Voordelen

  • Investing directly in the best companies worldwide
  • Above-average long-term returns
  • Take advantage of the expertise and experience of our investment team
  • Low costs compared to comparable products

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.