OBAM IM breidt distributieactiviteiten uit naar Duitsland en Luxemburg

25/01/2022

OBAM Investment Management (OBAM IM) breidt haar distributieactiviteiten uit naar Duitsland en Luxemburg in samenwerking met Fundbridge GmbH. De samenwerking past in de strategie van OBAM IM om het fonds OBAM N.V. toegankelijk te maken voor beleggers buiten Nederland.

Deze uitbreiding is, naast het weer kunnen aanbieden van institutionele oplossingen aan partners in Nederland, een volgende stap in de uitbouw van de op 1 juli 2020 verzelfstandigde beheerder OBAM IM. De 85-jarige geschiedenis van het fonds, de prestaties op de lange termijn en de sterke focus op duurzaamheid maken OBAM tot een interessante partner voor Duitse en Luxemburgse professionele klanten.

Sander Zondag, CEO & CIO OBAM Investment Management B.V: "Wij zijn verheugd om met Fundbridge samen te werken op het gebied van onze internationale business development, nu we meer dan een jaar onafhankelijk zijn. Claude Hellers, Managing Partner van Fundbridge, heeft een lange staat van dienst en een solide reputatie op het gebied van fondsdistributie. De samenwerking met Fundbridge zal ons toegang verschaffen tot hun uitgebreide netwerk van wholesale- en institutionele partners in zowel Duitsland als Luxemburg."

Mediacontact:

Stark Narrative, Omara Nahar

E-mail obam@starknarrative.com, Telefoon +31 20 794 47 35 / +31 6 11 736 492

Over OBAM N.V.

OBAM N.V. is een open, wereldwijd opererend ICBE-beleggingsfonds dat in 1936 is opgericht en sinds 1954 aan de beurs is genoteerd. Aandelen OBAM N.V. worden dagelijks verhandeld op de effectenbeurs van Euronext Amsterdam. Het beleggingsfonds belegt wereldwijd in circa 50 unieke ondernemingen, die beogen te profiteren van structurele wereldwijde trends en die actief zijn binnen een groeiende, goed gestructureerde industrietakken. Het beleggingsfonds streeft naar een combinatie van bovengemiddelde vermogensgroei en inkomsten op termijn. Het fondsvermogen onder beheer bedraagt EUR 1,2 mld per 31 december 2021.

OBAM won eind 2019 de Gouden Stier verkiezing voor het beste beleggingsfonds in Nederland, was in 2020, en is in 2021 Top-5 genomineerde in de categorie Beleggingsfondsen.

OBAM Investment Management B.V.

OBAM Investment Management B.V. is de ICBE-vergunninghoudende vermogensbeheerder van OBAM N.V. Beide entiteiten zijn opgenomen in het register van en staan onder toezicht van de Autoriteit Financiƫle Markten.

Meer informatie is beschikbaar op www.obam.nl

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.