Sustainable Development Goals (SDGs)

De Verenigde Naties hebben 17 ambitieuze SDGs geformuleerd om de wereld te verduurzamen. De doelen moeten een eind maken aan onder meer armoede, ongelijkheid en klimaatverandering. Wij onderschrijven het belang van alle 17 SDGs en houden rekening met de impact van onze beleggingen op deze SDGs.

Het analyseren van de SDGs vormt onderdeel van het beleggingsproces. Dit doen wij door het kaart in brengen van de positieve bijdrage van bedrijven aan elk van deze SDGs, inclusief de bijbehorende doelstellingen. Daarnaast streven wij ernaar om door middel van ons stem- en engagementbeleid bedrijven in onze portefeuille ertoe te bewegen hun bijdragen aan deze SDGs te verbeteren.

Klik hieronder op het overzicht van de SDGs om het te vergroten.

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.