Principal Adverse Impact

Wij identificeren en monitoren de belangrijkste nadelige effecten van onze beleggingsbeslissingen op gebied van duurzaamheid. Dit meten wij door gebruik te maken van “Principal Adverse Impact” (PAI) indicatoren. Deze indicatoren zijn gericht op het meten en kwantificeren van risico’s gerelateerd aan:

In lijn met de Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) publiceren wij, op kwartaalbasis, de gegevens die overeenkomen met de SFDR-verplichte PAI indicatoren plus twee vrijwillig gekozen indicatoren. Deze kunt u terugvinden in ons Duurzaamheidsrapport – onder “Fondsinformatie”. U kunt er tevens de jaarlijkse "Statement on Principal Adverse Impacts on Sustainability Factors" vinden.

Voor meer informatie en details verwijzen wij graag naar onze Principal Adverse Impact Statement.

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.