Terugkijken: OBAM masterclass Beleggersfair 2020

30/10/2020

OBAM was wederom aanwezig op de Beleggersfair, deze keer in volledig digitale vorm. Sander Zondag presenteerde een Masterclass over actief beleggen, en legt uit waarom dat juist in deze tijden goed kan uitpakken. Kijk hier de video terug.

Actief Wereldwijd Beleggen, nog meer relevant in onzekere beurstijden.

De huidige corona pandemie is op dit moment de grootste bron van onzekerheid op de beurs, daarnaast spelen nog de aanstaande Amerikaanse verkiezingen, Brexit en de spanningen tussen de VS en China. Belangrijk is ook dat al eerder ingezette wereldwijde trends zich als gevolg van de pandemie in rap tempo versnellen, wat grote implicaties heeft op industrie- en bedrijfsniveau. Dit vraagt om een actieve beleggingsstijl om enerzijds van de positieve trends te profiteren en anderzijds bedrijven die hierdoor geraakt worden te vermijden.

Hoe kiest OBAM de bedrijfsmodellen die de komende jaren kunnen profiteren van structurele groeitrends en naar verwachting bovengemiddeld op de beurs gaan presteren?
In de masterclass geeft Sander Zondag antwoord op deze vraag en zal verder ingaan op de meerwaarde van actief beleggen, juist in deze onzekere beurstijden.

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.