Paul van Olst benoemd als CCO OBAM IM

23/11/2020

OBAM Investment Management (OBAM IM) heeft medio november Paul van Olst benoemd tot Chief Commercial Officer. Hij wordt in deze rol verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van de fondsbeheerder, die eerder dit jaar verzelfstandigde.

Paul van Olst heeft een indrukwekkende staat van dienst in internationaal vermogensbeheer. Hij was het grootste gedeelte van zijn carrière werkzaam als Head of Sales voor Fidelity International. Recentelijk zette hij het Nederlandse kantoor op van Jupiter Asset Management. Door een aanpassing in de distributiestrategie van de vermogensbeheerder is deze samenwerking van korte duur geweest. In zijn nieuwe functie bij OBAM IM zal Van Olst verantwoordelijk zijn voor de verdere uitrol van commerciële activiteiten en het aanscherpen van de OBAM IM groeistrategie in Nederland en Internationaal.

Sander Zondag, CEO/CIO OBAM IM: “Wij zijn bijzonder verheugd Paul te mogen verwelkomen in het groeiende OBAM-team. Na onze verzelfstandiging in juli van dit jaar hebben wij de activiteiten om de organisatie verder uit te bouwen, onverminderd voortgezet. Ik ben ervan overtuigd dat wij met de kennis en ervaring van Paul nog scherper kunnen inspelen op de marktbehoefte naar hoog actieve, lange termijn beleggingsoplossingen met onze propositie ‘de beste bedrijven ter wereld in één beursfonds’. Zijn lange trackrecord in het ontwikkelen van commerciële activiteiten, zijn klantgerichte instelling en zijn brede netwerk gaan zonder twijfel de OBAM groeistrategie verder versterken.”

Paul van Olst, CCO OBAM IM: “Ik ben erg content mede vorm te gaan geven aan de verdere commerciële uitbouw van OBAM IM. Het is een eer om voor één van Nederlands bekendste en historische beleggingsfondsen aan de slag te gaan en direct samen te werken met een toegewijd en focussed team van investment professionals, dat al langdurig uitstekende en consistente beleggingsresultaten heeft laten zien voor de OBAM belegger.”

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.