BNP Paribas OBAM wint Gouden Stier Award 2019


BNP Paribas OBAM is het beleggingsfonds van het jaar 2019 en de Beste Keuze. De Beste Keuzes van IEX Gouden Stier leveren bewezen kwaliteit voor beleggers. Partijen en producten zijn beloond voor hun opvallende positieve prestaties voor beleggers in het afgelopen jaar.

BNP Paribas OBAM wint Gouden Stier Award 2019

 

 

Benieuwd naar de prestaties van OBAM, klik hier.

 

Wilt u meer weten over de Gouden Stier award, lees verder.

Gouden Stier Award - Keurmerk met een missie

Keuzehulp voor juiste beleggingsbeslissingen

 

Weg met keuzestress

Steeds meer Nederlanders beleggen. Sommigen simpelweg omdat ze het spel op de beurs leuk vinden, anderen omdat het een onmisbaar instrument is om hun financiële doelen te kunnen realiseren. Het is echter niet eenvoudig om de juiste beleggingskeuzes te maken. Met talloze producten, diensten en aanbieders is het niet vreemd dat veel beleggers door de bomen het bos niet meer zien.

Missie Gouden Stier

IEX Gouden Stier heeft als missie de complexe en omvangrijke Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker te maken, door op basis van heldere criteria de beste producten en diensten in dat ruime aanbod te identificeren. De IEX Gouden Stier-Beste Keuze is een onafhankelijk keurmerk en geeft beleggers handvatten om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen.

Lees hier meer details over het keurmerk en het selectieproces.

vorige OBAM heeft 4 Morningstar sterren
volgende OBAM 80 jaar
delen