Bart Mantje benoemd als COO OBAM IM

02/09/2021

OBAM Investment Management (OBAM IM) heeft per 1 september Bart Mantje benoemd tot Chief Operations Officer (COO). Hij gaat zich in deze hoedanigheid ontfermen over operations en business development van de fondsbeheerder.

Hij stapt over van ACTIAM, waar hij sinds 2015 Hoofd Relatiebeheer en Business Development was. Daarvoor was hij COO en bestuurder bij ABN AMRO Investment Management. Tussen 1996 en 2011 vervulde hij diverse managementfuncties bij Kas Bank. Bij OBAM IM gaat Bart een sleutelrol vervullen in de verdere uitrol van de groeistrategie van de beheerder in Nederland en internationaal.

Sander Zondag, CEO en CIO OBAM IM: “Wij zijn erg verheugd Bart te mogen verwelkomen in het OBAM IM team. Hij heeft een lange en succesvolle staat van dienst opgebouwd binnen de sector en past naadloos in het OBAM IM team. Na de verzelfstandiging van de beheerder in 2020 zijn de activiteiten om de organisatie verder uit te bouwen onverminderd voortgezet. OBAM IM beschikt over een gebalanceerd, gefocust en ervaren team van investment professionals dat scherp inspeelt op de marktbehoefte naar actief beheerde beleggingsoplossingen. Ik ben ervan overtuigd dat Bart met zijn drive en brede expertise binnen vermogensbeheer een waardevolle bijdrage gaat leveren aan het verdere succes van OBAM IM.”

Bart Mantje, COO OBAM IM: “OBAM is één van Nederlands bekendste en historische beleggingsfondsen met een zeer goed trackrecord. Ik ga werken met een zeer gedreven en toegewijd team dat al jarenlang uitstekende beleggingsresultaten laat zien in een competitieve markt. Ik ben trots daar onderdeel van te mogen zijn en een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van de dienstverlening aan klanten en aan de verdere expansie van OBAM IM.”

Het beste duurzame rendement voor beleggers is onze missie.

Het beste rendement voor beleggers, tegen een aanvaardbaar risico op een duurzame manier bereikt is onze missie.

Waarom kiezen voor een gemiddelde performance als je kunt investeren in een fonds dat uitsluitend de best presterende bedrijven selecteert?

De beleggers van OBAM doen dag in, dag uit onderzoek naar bedrijven wereldwijd om daar de beste investeringen uit te selecteren. Door te beleggen in beursfonds OBAM beleg je in de beste bedrijven ter wereld.